Globaliactivesolutions

Kiteboarden in Azië, een geweldige ervaring

Hou je van actieve reizen? Wij zijn enorme fans van kiteboarden en hebben onlangs een fantastische reis gemaakt naar Azië en daar een lekker wezen kiten. We hebben de golve van Thailand ontdekt en zijn verliefd geworden op de geweldige sfeer en de lieve mensen. Lees hier meer over ons kite avontuur.

De locatie

We zijn eerst in Bangkijk geland en hebben daar een paar dagen genoten van de Thaise keuken en de vele straatjes die je kunt verkennen. Daarna zijn we naar het Zuiden getrokken en hebben we onze stek op de Phi Phi eilanden geclaimed. Daar hebben we twee weken lang alleen maar gesurft en gekite.

Onze gear

We hadden een nieuwe kiteboard van Ozone en een geweldige powerkite van Peter Lynn namelijk de nieuwe Peter Lynn Leopard. Deze fantastische depower kite is niet alleen te gebruiken om mee te snow kiten, ook op het water kun je ‘m fantastisch gebruiken. Met deze kite gear tot onze beschikking moest alles wel in orde komen.

Golven

Het was de eerste dagen even wachten op golven, dat was een kleine domper. Na dag 3 echter konden we echt helemaal los gaan en hebben we alle hoeken rond het eiland gezien, haha! Een super ervaring kun je wel zeggen. 

De tijd vloog werkelijk voorbij, en na een week kiten leek het alsof we er pas een dag of twee waren. We hebben ons goed vermaakt en af en toe ook even flink van het nachtleven genoten.

Al met al een geweldige experience. Bedankt Kitesurge voor de kite, shop er zelf hier een: https://www.kitesurge.com/nl/shop/powerkite/

Next stop: Australië.