Globaliactivesolutions

Mobiele persoonsalarmering van Secure2go

Voor velen is het nog een vrij onbekend concept, Persoonsalamering. Ondanks dat het zo onbekend is bij de meesten kan het voor een individu het verschil maken tussen leven en dood. Dit klinkt erg dramatisch, maar het is echt waar. Wat is het en waar kan ik een persoonsalarmering kopen? Persoonsalarmering is een draadloos systeem dat fungeert als mobiele alarmering wanneer iemand in nood verkeert. Dit soort systemen worden voornamelijk ingezet voor ‘alleen werkers’ of mensen die in aanraking kunnen komen met gevaarlijke situaties tijdens het werk. Alleen werkers zijn mensen die alleen opereren en niet altijd collega’s of andere nabij hebben om alarm te slaan mits het nodig moet zijn. Een voorbeeld van de doelgroep is een beveiliger of een deurwaarder.

Waarvoor dient het systeem?

Een systeem zoals die van Secure2go biedt personen de mogelijkheid om simpel- en snel hulp aan te slaan wanneer er een gevaarlijke situatie optreedt. In de meeste situaties zal dit makkelijk zelf op te lossen zijn, of met de aanwezige personen, maar soms loopt een situatie uit de hand en daarbij is het niet altijd mogelijk om 112 te bellen. Wanneer je bijvoorbeeld op een werkplek bent waar geen andere collega’s zijn kan een situatie uit de hand lopen. Hiervoor dient een persoonsalarmering systeem. Met een druk op de knop kan je een hulpverzoek indienen bij een BHV-team of een interventieteam die de nodige hulpdiensten kunnen inschakelen. De service is 24/7 beschikbaar dus zorgt ervoor dat je altijd de hulp krijgt die je nodig hebt.

Hoe werkt het?

Je locatie kan extern gelokaliseerd worden door Secure2go met gebruik van beacons en GPS. Wanneer ze de situatie ingeschat hebben kan het juiste team worden ingeschakelde voor hulp. Hierdoor krijg je in elke situatie de hulp die je nodig hebt, waardoor het écht een verschil kan maken tussen leven en dood. Voor meer informatie kan je kijken op de website van Secure2go of contact met ons opnemen via de website!