Globali active solutions
Image default
Recreation / Travel

Overnachten op een landgoed in de Lutte

Wil je erop uit in eigen land? Dan kent Nederland genoeg mooie plekjes om naar af te reizen.

Neem bijvoorbeeld de Lutte, een klein plaatsje in het oosten van Overijssel. Bij dit prachtige landgoed hotel kun je tegen een scherpe prijs overnachten. Kom eens langs in het oosten van het land en breng een bezoekje aan dit hotel in de Lutte en landgoed hotel de Wilmersberg. Het is zeker te moeite waard. Er valt namelijk van alles te beleven in de omgeving. Je zou het misschien niet verwachten, maar het is echt de moeite waard voor zowel jong als oud. Dankzij de vele faciliteiten en bezienswaardigheden in de buurt hoef je je geen moment te vervelen.

De faciliteiten van Wilmersberg

Ben je een echte levensgenieter en kijk je je ogen uit wanneer je je midden in de natuur bevindt? Dan zit je in de Lutte helemaal goed. Deze plaats barst namelijk van de mooie plekjes in de omgeving. De Wilmersberg bevindt zich in een prachtige omgeving waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Daarnaast is er ook een gezellige wijnproeverij en een wijngaard. Als het zonnetje schijnt kun je je hier zeker goed vermaken. Waar je ook naar op zoek bent, avontuur, cultuur of ontspanning. Bij de Wilmersberg in de Lutte zit je zeker goed. 

Kom tot rust in Overijssel

Heb je een drukke periode achter de rug of de laatste tijd veel stres gehad? Dan ben je ook helemaal aan het goede adres bij Landgoed de Wilmersberg dankzij de vele wellness faciliteiten. Neem een duik in het zwembad, geniet van een heerlijke massage en kom helemaal tot rust in de sauna. Kom lekker tot jezelf en denk even aan niets anders dan jezelf. Ga op in het moment en neem een verdiende break zodat je daarna weer fris en fruit aan de slag kunt.

https://www.wilmersberg.nl