Globaliactivesolutions

Welke soorten LED buitenverlichting zijn er?

LED lampen zijn inmiddels niet meer weg te denken. De verlichting heeft de afgelopen jaren een enorme opmars gemaakt en niet voor niets. Het is een stuk zuiniger en milieuvriendelijker dan gewone verlichting. Toch is de LED verlichting voor binnen een stuk bekender dan LED buitenverlichting. Sowieso blijft buitenverlichting vaak een beetje achter, terwijl er hele leuke dingen mee te doen zijn. In dit artikel willen we je laten kennismaken met de verschillende soorten LED buitenverlichting die er te krijgen zijn.

 

Allereerst zijn er natuurlijk de spotjes voor in de grond. Ideale LED lampen voor het verlichten van de oprit of als accentverlichting in de tuin. Deze verlichting is over het algemeen niet dimbaar.

 

Voor aan de wand is er LED buitenverlichting in de vorm van wandspots. Prima toe te passen op plekken waar je ’s avonds van je tuin wilt genieten of wat extra licht nodig hebt langs de woning.

 

Wil je wat extra veiligheid? Dan zijn de LED lampen met een sensor de oplossing. Deze speciale armaturen reageren op beweging en zorgen er voor dat de lamp dan aanspringt. En ongenode gasten hebben een hekel aan veel licht, dus dat geeft een veilig gevoel.

 

Als je ’s avonds veel licht nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je aan het werk bent, dan kan het handig zijn om als LED buitenverlichting te kiezen voor een schijnwerper. Dit kan je aanzienlijk in de kosten besparen omdat deze lampen veel minder stroom verbruiken dan een standaard schijnwerper.

 

Er zijn dus verschillende opties om LED lampen te gebruiken buitenshuis en zo veel stroom en dus geld te besparen, zonder in te leveren op kwaliteit en comfort.

https://www.leds-depot.be/buitenverlichting.html