Globali active solutions
Image default
Recreation

Bed and Breakfast Frankrijk voor doorreis

Bent u op doorreis door Frankrijk en zoekt u ergens ter hoogte van Lyon en Nancy een Bed and Breakfast om te overnachten langs de Route du Soleil? Door onderweg een overnachting te boeken, weet u zeker dat u niet te vermoeid achter het stuur zult zitten. Lijkt het u fijn om te slapen in een Bed en Breakfast in Frankrijk met Nederlandse eigenaren, een gezellige sfeer en luxe? Dan is B&B La Perle d’Anrosey perfect voor u.

B&B aan de A31

La Perle d’Anrosey is een B&B ter hoogte van Nancy en goed bereikbaar vanaf de A31 (Route du Soleil). Op nog geen 30 minuten rijden vanaf de A31 kunt u overnachten bij Nederlanders vlakbij de Route du Soleil. Dit kleinschalige maar ruim opgezette hotel is gevestigd in een prachtig authentiek chateau, net zoals Chateau Meiland. Dit hotel bevindt zich op de grens van de gebieden Lorraine en Franche Comté.

Wilt u meer informatie over deze Bed and Breakfast aan de Route du Soleil? Bekijk dan gerust de website en neem contact op met de Nederlandse eigenaren bij vragen. Het is mogelijk om direct online een kamer te boeken.

Luxe en sfeervol overnachten

U kunt voor een overnachting tijdens uw doorreis kiezen voor een simpel hostel of B&B met weinig sfeer, maar u kunt ook kiezen voor een Bed and Breakfast in Frankrijk met Nederlandse eigenaren waar je je ondanks de Nederlandse taal verder helemaal in een typisch Franse Chambre d’Hote waant. Chambre d’Hote is Frans voor logies en ontbijt, oftewel Bed and Breakfast.

Bij deze B&B nabij Nancy waant u zich in een oase van rust. U bevindt zich middenin de natuur, in een heuvelachtig en bosrijk gebied waar geen massatoerisme is. Heerlijk om te ontspannen, voor 1 nachtje maar wellicht ook voor 3 nachtjes? Er is niks mis met een minivakantie op een rustige plek tijdens uw doorreis. Heerlijk juist.

Nederlandse B&B in Frankrijk boeken

Bent u gecharmeerd door de Franse Chambre d’Hote met Nederlandse eigenaren? Bekijk dan snel of ze op de gewenste datum nog een kamer vrij hebben.