Globali active solutions
Image default
Recreation / Travel

Een christelijke rondreis in Israël volgen?

Een christelijke rondreis in Israël doen is een van de meest voldoenende vakanties die je als christelijk persoon kunt doen. Israel is immer het land van Jezus Christus en Jeruzalem, eigenlijk is een christelijke rondreis door Israël een soort mekka reis, maar dan voor christenen. Je zult weer vervoering in je eigen geloof vinden, en je geloviger dan ooit tevoren voelen. Neem het maar niet van ons aan, hier zijn een aantal verhalen van klanten die een christelijke rondreis door Israël van ons gevolgd hebben.

Een christelijke rondreis door Israël voor Peter en Gerrie

Peter en Gerrie waren drie weken geleden geweest op de christelijke rondreis door Israël voordat ze hun recensie schreven. Ze voelden zich volledig thuis in Israël, toen ze terugkwamen van de christelijke rondreis was het alsof ze thuis kwamen van thuis. Ze zijn niet super christelijk, het is niet alsof ze de Bijbel uit hun hoofd kenden, maar ze waren goed bekend met alle plekken die in de Bijbel genoemd worden. Daarom was het heel bijzonder voor ze, dat ze al die plekken die in de Bijbel genoemd werden, konden bezoeken tijdens hun christelijke rondreis door Israël. Naar hun eigen woorden: ‘Het was geweldig’. Ze hebben al een behoorlijk uitgebreide review geschreven op onze website, maar zijn toch niet verder gegaan omdat ze er wel een boek over konden schrijven.

Waarom dit een goede keus voor jou is

Heb je het idee dat je vertrouwen in je geloof steeds minder aan het worden is, en beangstigd dat je? Een christelijke rondreis door Israël is dan precies wat je nodig hebt. Door alle oude plaatsen te bezoeken die in de Bijbel beschreven staan krijg je een groter gevoel van verbondenheid met je geloof. Een christelijke rondreis door Israël is een spirituele tocht die je nader laat voelen tot God, alle spirituele plekken geven je een gevoel die je nergens anders meer zult vinden. Ben jij nou geïnteresseerd in een christelijke rondreis door Israël? Kom dan eens kijken op onze website naar onze christelijke rondreizen door Israël, doe het voor je geloof.