Globali active solutions
Image default
Recreation / Travel

Een geïmpregneerde klamboe is van levensbelang

Een geïmpregneerde klamboe is van levensbelang

Een zoemende mug die constant langs je hoofd vliegt is ontzettend irritant wanneer je probeert te slapen. De nachtmerrie begint echter pas wanneer je wordt gestoken of gebeten door een insect dat een ziekte bij zich draagt. Zo kan een insectenbeet ziektes als malaria, knokkelkoorts, gele koorts of het West-Nijlvirus veroorzaken. Maar hoe voorkom je dit wanneer je op reis bent? Hier heeft Careplus-shop.nl een oplossing voor, namelijk een geïmpregneerde klamboe. Een geïmpregneerde klamboe kan niet alleen het irritante gezoem van insecten bij je weg houden, ook kan een geïmpregneerde klamboe ernstige gezondheidsproblemen voorkomen. Benieuwd waarom wij geïmpregneerde klamboes van Careplus-shop.nl aanraden? Lees dan snel verder.

Kies je geïmpregneerde klamboe

Voor gebruik thuis, binnen Europa of in gebieden zonder malariarisico zal een niet-geïmpregneerde klamboe ook zijn werk doen. Voor gebieden waar malaria heerst is het echter van levensbelang om een geïmpregneerde klamboe te gebruiken. Let hier wel goed bij op, het malariarisico kan per seizoen variëren. Zorg ervoor dat de ruimte waarin je slaapt goed geventileerd is en hang je geïmpregneerde klamboe voor zonsondergang op. Daarnaast is het ook van belang dat jij je nog wel insmeert met een goed anti-insect product. Dit voorkomt dat (malaria)muggen parasieten in je bloed spuiten. Muggen die de knokkelkoorts overbrengen zijn juist overdag actief. Het is dus belangrijk om je niet alleen in de nacht, maar ook overdag te beschermen tegen muggenbeten. Dit doe je overdag door jezelf goed in te smeren meteen anti-insectenmiddel. ’s Nachts doe je dit het beste door een geïmpregneerde klamboe. Waarom volstaat een niet-geïmpregneerde klamboe niet in een malariagebied? Dit komt doordat een geïmpregneerde klamboe er voor zorgt dat muggen niet op het net van de klamboe kunnen landen en er dus ook niet doorheen kunnen steken. Bij een niet-geïmpregneerde klamboe is deze kans er nog wel. Op de website van Careplus-shop.nl vind je een handige tabel waar je gemakkelijk kunt zien welke klamboe het best bij jou past.

Meer weten over het aanschaffen van een geïmpregneerde klamboe

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een geïmpregneerde klamboe of zou u graag persoonlijk advies ontvangen? Dan kunt u gerust contact opnemen met de klantenservice van Careplus-shop.nl. Zij zijn al ruim 25 jaar gespecialiseerd in beschermende reisproducten en helpen je graag verder.

https://www.careplus-shop.nl/klamboes/geimpregneerd