Globali active solutions
Image default
Recreation / Travel

Vakantiehuisje Veluwe huren

Uw vakantie op de Veluwe is compleet wanneer u samen geniet van wilde dieren en de leukste bezienswaardigheden. Spot wilde dieren alleen of samen met een Veluwse boswachter! Alles kan vanuit uw vakantiehuisje op de Veluwe.

Vossen spotten
U kunt veel vossen spotten op de Veluwe met behulp van gidsen en boswachters. Ook kunt u zelf vossen spotten als u in de juiste gebieden loopt. Vossen zijn erg nieuwsgierig maar ook best bang voor mensen. Wees voorzichtig en vooral rustig op het moment dat u een vos spot! Wanneer gaat u wild spotten op de Veluwe?

Edelherten
Het edelhert staat ook wel bekend om de koning van de Veluwe. Dit komt vooral door het robuuste uiterlijk van een volwassen mannetjes edelhert. Het grote gewei, de indrukwekkende hals en de trotse houding. Alles maakt de Edelhert compleet als koning van de Veluwe. U kunt de Edelherten op het Park spotten. Er leven ongeveer 200 edelherten op het Park de Hoge Veluwe. Genoeg kans om er een te spotten!

Wilde zwijnen
De alleseters van de Veluwe staan ook wel bekend als het wilde zwijn. Ook worden de wilde zwijnen de Nozems van het bos genoemd. Dit zijn de vrijgevochten en zelfbewuste dieren. Wilde zwijnen struinen overal rond en vroeten overal doorheen. Dit is vooral in de herfst te zien aan de grond. Overal zie je sporen van wilde zwijnen die opzoek zijn geweest naar voedsel. Wilde zwijnen houden vooral van eikels, kastanjes en wortels maar eten soms ook knaagdieren. Het is nota bene een alleseter. Geniet vanuit uw vakantiehuisje in Otterlo van alle leuke bezienswaardigheden op de Veluwe en ga erop uit om wilde dieren te spotten!