Globali active solutions
Image default
Offers

Cocktailshakers op jouw locatie? Deze bartenders komen naar je toe!

De zoektocht naar professionele cocktailshakers op jouw locatie lijkt oneindig. Echter is zo’n bedrijf makkelijker te vinden dan je denkt! Wanneer je op zoek bent naar een bedrijf dat samen met jou kijkt naar jouw wensen, jouw behoeften en jouw verwachtingen, moet je bij Bar Company zijn. Zij doen er nog een schepje bovenop en voilà, jouw feest is dan pas écht compleet. Bar Company is een bedrijf dat dit jaar haar 10-jarig bestaan viert. Door de jarenlange ervaring, het brede assortiment aan concepten en meer dan 2500 samenwerkingen per jaar maakt hen op dit moment marktleider. Maar wat hen nou onderscheidt van de con-collega’s, zijn de bartenders. Een enthousiast team van maarliefst 100 getrainde medewerkers dat jouw feest geslaagd maakt.

De cocktailshakers van Bar Company

Naast het feit dat alle cocktailshakers van Bar Company zijn getraind aan de BOLS Bartending Acadamy, zijn het stuk voor stuk doorgewinterde gangmakers. Zij staan op jouw feest alsof het hun eigen feest is. Ze zorgen ervoor dat niet alleen de drankjes lekker zijn, maar ook dat de gasten vermaakt worden. Voordat zij aan de slag gaan bij Bar Company worden zij gescreend op verschillende vaardigheden en kwaliteiten waar een entertainer aan moet voldoen. Vervolgens krijgen zij online cursussen om te weten hoe Bar Company aan de slag gaat. Daarnaast krijgen ze training in de praktijk en een bijbehorend examen. Doordat het een volwaardig traject is wat zij doorlopen, weet je zeker dat je gepassioneerde cocktailshakers naar jouw locatie haalt!

Jouw locatie? Geen probleem!

Het geen verrassing dat er als marktleider klussen in zowel binnen- als buitenland gedraaid worden. Bar Company heeft hun expertise laten zien in onder andere Spanje, Italië, Griekenland en zelfs Marrokko! Met een compleet wagenpark voor de deur, komen zij waar jij ze maar wilt hebben. Het enige dat jij voor hen hoeft te regelen is een mooi plekje. De rest doen ze namelijk allemaal zelf. De opgeleide bartender komt met alle benodigdheden naar jouw locatie, bouwt daar op, zorgt voor de avond van jullie leven, bouwt weer af en gaat richting huis. Niets is te gek voor Bar Company en bijna alles is mogelijk! Benieuwd wat Bar Company voor jou kan betekenen? Vraag een offerte aan of bel ze: 088-2035100

https://www.barcompany.nl/