Globali active solutions
Image default
Offers

Hoe rook jij je e-sigaret?

Wanneer u een roker bent, hoort u vaak de vraag hoe u uw sigaret rookt. Dit kan namelijk op twee manieren. U kunt het over uw longen roken, maar u kunt het ook direct weer uitblazen. Dit gebeurt dus wanneer u gewone sigaretten rookt, maar ook als u een e-sigaret rookt. Wanneer u een e-sigaret aanschaft, heeft u keuze uit drie verschillende startersets: direct to lung, mouth to lung en een combinatie van beide. Een starterset zijn pakketten met een e-sigaret en alles wat u nodig heeft als u een startende e-roker bent. Wilt u meer weten over deze drie verschillende startersets? In deze blog leest u er alles over.

Starterset 1: Direct to lung e-sigaretten

Direct to lung e-sigaretten worden ook wel afgekort tot DL. De werking van een sirect to lung e-sigaret is heel gemakkelijk. De omgezette vloeistof gaat direct naar de longen, waardoor er meer damp ontstaat. Longen zijn namelijk groot en hebben veel inhoud. bij mensen met een grotere longinhoud zal dan ook de voorraad e-liquids sneller op raken. Bij een direct to lung e-sigaret proeft u de smaak optimaal omdat het direct in de longen komt. 

Starterset 2: Mouth to Lung (MTL) e-sigaretten

Er blijven toch een aantal gebruikers die het niet heel fijn vinden om de rook direct over de longen te roken. Daarvoor is een andere starterset samengesteld, namelijk de Mouth to Lung (MTL). Deze werkt iets anders, u kunt namelijk zelf beslissen hoe u het doet. Allereerst komt de damp in uw mond. Daarna kunt u zelf kiezen wat u er mee doet, wilt u het inademen over uw longen of wilt u het meteen uitblazen? Deze starterset is dus geschikt voor mensen die graag zelf de touwtjes in handen hebben. Deze starterssets hebben meestal een speciaal soort coil. Het ohm-getal weergeeft de sterkte van de coil.

Meer informatie

Hopelijk heeft u veel opgestoken uit deze blog. Heeft u nou nog behoefte aan meer informatie? Dan kunt u terecht bij Smokesmarter, een partij die veel kennis heeft van de starterset van de e-sigaret, en die u meer kan vertellen over alles wat u moet weten over de e-sigaret.