Globali active solutions
Image default
Recreation / Travel

Koffiemachine voor beursstand

Koffiemachine voor beursstand

Een koffiemachine op je beursstand zorgt voor meer sfeer en meer vreugd. Vooral als het koffie van de beste kwaliteit is. Wil je ook een koffie machine op jouw beursstand? Bar Company verhuurt precies wat jij nodig hebt.

Half- en volautomatische koffie machines voor je beursstand

Bar Company beschikt over twee soorten koffiemachines, de halfautomaat en de volautomaat. Wanneer je ervoor kiest om een van onze volautomaten te huren, hoef je nergens over na te denken. We brengen de machine naar jouw locatie op een stijlvolle en mobiele meubel. Vervolgens kunnen jij en je gasten genieten van verschillende soorten heerlijke koffie met een druk op de knop. Als je al ervaring hebt als barista kan je ook voor onze halfautomaat kiezen. Ook deze leveren wij op jouw locatie inclusief een van mobiele koffiebars. Daarnaast krijg je alle overige benodigdheden zoals een koffiemolen, melkkannetjes etc. Als je geen ervaring hebt met de halfautomaat is dit ook geen probleem. Wij beschikken over een team van ruim twintig jonge en gastvrije barista’s die op jouw stand de lekkerste koffie kunnen uitdelen.

Personaliseer de koffiebar en attributen met jouw logo

Al onze koffiebars zijn volledig te personaliseren met jouw tekst of logo. Daarnaast kun je kiezen voor jouw logo of tekst op onze overhemden, sloven, wegwerpbekertjes en zelfs op het melkschuim. Met onze koffie printer kun je alles op het melkschuim zetten wat jij wil. we kunnen zelfs ter plekke foto’s maken van je gasten en deze direct op hun cappuccino printen. Wil jij jouw gasten een heerlijk warm onthaal geven op jouw beursstand? Kijk dan op Bar Company voor meer informatie.