Globali active solutions
Image default
Business

Verbouwingen voor waardevermeerdering van je woning

Wanneer je woonwensen veranderen kiezen veel mensen voor verhuizen. Toch kan het verbouwen van je huidige woning vaak ook perspectief bieden. Het aanbod in de woningmarkt is namelijk schaars. Dit terwijl een lening aanvragen voor een verbouwing vaak gemakkelijk geregeld is. En alhoewel een verbouwing veelal een hoop geld kost, zorgt het in veel gevallen voor een vermeerdering van de waarde van je huis. Het is in feite een waardevolle investering in je woning die zich vaak terugverdient. Welke soorten verbouwingen leveren nou het meest op voor mijn woningwaarde? Wij hebben de 5 noemenswaardigste opties voor je verzameld.

 

Zonnepanelen

Steeds meer mensen kiezen voor het verduurzamen van hun woning. Een verstandige keuze als je het ons vraagt. Zo draagt het aanschaffen van zonnepanelen niet alleen bij aan de duurzaamheid van je woning, het zorgt ook nog eens voor een vermindering van energiekosten. Een lening aanvragen voor zonnepanelen wordt dus al snel interessant!

 

Kunststof kozijnen

Ook het verduurzamen van je kozijnen draagt bij aan de waarde van je woning. Kunststof kozijnen met dubbel glas zijn een van de eerste dingen die nieuwe bewoners vervangen wanneer ze verhuizen in een oudere woning. Het draagt bij aan het leef comfort en het verlaagt stookkosten.

 

Garage

Naast het verbeteren van duurzaamheid werkt het vergroten van het woonoppervlak ook bij aan het vermeerderen van de waarde van je woning. En alhoewel er vaak niet geleefd wordt in een garage, is het wel de perfecte plek voor opslag van goederen of voertuigen.

 

Keuken

Misschien wel het meest gebruikte onderdeel van het huis. Mede daardoor kiezen ook steeds meer mensen voor een lening aanvragen ter financiering voor het moderniseren of vervangen van de keuken. Dit draagt niet alleen bij aan de waarde van je woning, het zorgt er ook nog eens voor dat je er met meer plezier in zult leven.

 

Vloer

Een vaak vergeten onderwerp, de vloer. Toch draagt ook deze verbouwing enorm bij aan de waarde van je woning. Toch dient er hier opgepast te worden voor extreem uitgesproken smaken. Niet iedereen heeft dezelfde smaak. Wanneer je dus gaat voor de meeste vermeerdering in waarde, kies dan voor een vloer die bij veel verschillende smaken past.

 

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

https://www.mozzeno.com/nl/persoonlijke-lening/