Globali active solutions
Image default
Recreation / Travel

Volledige automatisering van vastgoed locaties dankzij 4Suites

Kosten besparen én efficiënt werken? 4Suites maakt het mogelijk. Dankzij is volledige automatisering van locaties te realiseren. Hierdoor is een receptie of beheerder niet meer nodig. Zo bespaart u personeelskosten en kosten voor sleutels en keycards. Reserveringen, toegang via digitale sleutels, facturatie en statistieken, alles is gemakkelijk te regelen vanaf het online dashboard. Toegang kan real-time verleend of geblokkeerd worden. Dit zorgt voor optimale controle en is vele malen veiliger dan traditionele toegangssystemen.

Meer winstgevendheid

Een locatie richt u met 4Suites geheel naar wens in. Zelf bepaalt u de openingstijden, tarieven, betaalmethoden en items die extra omzet genereren. U heeft real-time inzicht in de aan- en afwezigheid van personen op locaties. Er kan ook precies getoond worden wanneer een gebruiker op uw locatie geweest is. In het dashboard wordt alle data verzameld en overzichtelijk weer gegeven. Locaties kunnen zo nog gemakkelijk beheer worden en er kan meer winstgevendheid gecreëerd worden.

Optimale guest experience

Gasten kunnen met 4Suites en hun smartphone zelf het verblijf controleren en beheersen. Niet alleen is dit prettig voor de gast zelf, het biedt unieke mogelijkheden om een gast van optimale service te voorzien en constant in contact te staan. Hierdoor ontstaat loyaliteit en kunt u de concurrent voor zijn.

Over 4Suites

De 4Suites app maakt het voor gasten mogelijk direct toegang te krijgen tot een gebouw via hun smartphone. Van metalen sleutels en plastic keycards naar digitale toegang. 4Suites is gespecialiseerd op het gebied van cloud based mobiele toegangstechnologie. Het bedrijf ontwerpt en produceert intelligente chips die in verbinding staan met het cloud platform. Met één klik op de knop koppelt u toegang aan een reservering of een betaling, bepaalt u de openingstijden, geeft u specifieke personen of groepen rechten, en blijft u bovendien altijd real-time in controle over uw object(en). 4Suites ziet het als hun missie om iedere deur in de wereld mobiel toegankelijk te maken met de hoogste veiligheid en betrouwbaarheid. Dit uiteraard tegen lage kosten! Benieuwd naar de mogelijkheden? Breng een bezoek aan de voor meer informatie.

https://www.4suiteshq.com/nl/