Globali active solutions
Image default
Offers

Welke kosten zitten er vast aan payroll?

Ben je meer tijd kwijt met zaken rondom je personeel? En wil je graag meer tijd besteden aan andere zaken? Kijk dan eens op de website van Payroll select. Dit bedrijf neemt administratieve en financiële zaken over. Maar ook voor advies over personeelsvragen kan je bij Payroll select terecht! Kortom, het scheelt je veel tijd en gedoe. En daarnaast houd jij je werknemers tevreden. Maar je vraagt je vast af, hoeveel kost payroll? Lees snel verder om daarachter te komen!

Voordelen van payroll

Doordat je werknemers officieel in dienst zijn bij een payrollorganisatie, scheelt dat veel tijd. Je weet nu ook zeker dat je een specialist hebt die de zaken regelt, en dat de zaken rondom het personeel niet afgeraffeld worden. Daarnaast heb je als werkgever geen werkgeversrisico’s meer, je hoeft bijvoorbeeld een werknemer niet door te betalen als diegene ziek is. Dit doet het payroll bedrijf voor jou. 

De kosten

Je werkt dus wel gewoon voor je werkgever, waardoor er verder niet veel veranderd. Wat wel verandert is je loon. Deze krijg je namelijk uitbetaald door de payroll organisatie. Dus voor jou als werknemer is het prima geregeld. Maar als werkgever heb je vaak meer vragen. Een van de meest gestelde vragen is dan ook wat de kosten gaan zijn. Dit hang af van veel verschillende factoren. Je betaalt een vaste kostprijs per gewerkt uur. Dit wordt ‘omrekenfactor’ genoemd. De omrekenfactor is afhankelijk van de branche en het cao. Het tarief bestaat uit diverse onderdelen; loon, premies, belastingen, reserveringen, feestdagen, pensioen, volledige administratie, vakantiedagen en vakantiegeld en ziekteverzuim. Omdat er veel factoren belangrijk zijn bij de kosten wordt het lastig om een vaste indicatie te geven. 

Meer informatie nodig?

Meer vragen over Payroll kosten? Neem dan eens een kijkje op de website van Payroll select. Hier kan je de contact gegevens vinden, zoals de e-mail en het telefoonnummer. Maar je kan ook een formulier invullen om jouw tarief op te vragen. Bij payroll select werken alleen maar experts, je vraag is dus in goede handen!

 

 

 

https://www.payrollselect.nl/