Globali active solutions
Image default
Recreation / Travel

Rijschool Leiderdorp

 

Ben jij op de leeftijd gekomen dat je mag autorijden en kan je niet wachten om je in te schrijven bij een rijschool in Leiderdorp? Met onze rijopleidingen ben je voorbereid op zowel de theorie als de praktijk. Niet iedereen is overal even goed in. Onze professionele rijinstructeurs kunnen dat goed inschatten.

Na de eerste les kan er een inschatting worden gemaakt van hoeveel lessen jij ongeveer nodig hebt om te slagen. Rijschool Uniek levert voor Leiderdorp goedkope lespakketten aan waar ook je examen in zit. Zo ben je goedkoop uit met het inschakelen van een rijopleidingen dienstverlener.

Handgeschakelde auto of automaat?

Als je je rijbewijs B haalt voor de auto in een handgeschakeld voertuig, dan mag je ook in een automaat rijden. Maar wat houdt dat precies in? Een automaat is een auto die uit zichzelf schakelt. Dit maakt het ideaal om mee file te rijden of lange rechte afstanden af te leggen.

Bovendien is de techniek zo ver vooruit gegaan dat er geen verschil meer zit in een normale auto of een automaat. Geen wonder dat het steeds meer in trek is. Wil je echter volgens rijfanaten een ‘echte’ ervaring hebben op de weg dan ga je alsnog voor een standaard variant bij Rijschool Uniek te Leiderdorp.

Persoonlijke leeraanpak

Om ervoor te zorgen dat jij in één keer slaagt moet er goed worden gekeken naar wat jouw goede en minder goede eigenschappen zijn. Samen met een rijinstructeur worden de lessen op maat ingedeeld. Ook is er de nodige ondersteuning bij de hand voor de theorie.

Onze rijschool in Leiderdorp merken dat leerlingen vaak afgeleid worden door dingen zoals faalangst, rijangst of onzekerheid. Dit is niet nodig en om hier goed op voorbereid te zijn kan je een tussentijdse toets afleggen. Zo weet je zeker dat je voorbereid bent op het eindexamen.