Globali active solutions
Image default
Recreation

Schoon kantoor nodig? Kies voor EW Facility Services!

 

Een schoon kantoor is niet alleen het visitekaartje voor jouw klanten en partners: het draagt ook nog eens bij aan het werkplezier en de productiviteit van jouw werknemers. Daarom is het belangrijk dat jouw kantoor en de werkplekken van jouw werknemers goed worden schoongemaakt. Het schoonmaken van kantoren kan je natuurlijk zelf doen, maar je krijgt gegarandeerd een beter resultaat wanneer je de schoonmaak door een specialist laat doen. EW Facility Services is zo’n specialist. In deze blog vertellen wij waarom jij voor EW Facility Services moet kiezen!

Kwaliteit

Bij EW Facility Services weet je altijd waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Wel zo handig, zo kom je niet voor onverwachtheden te staan. Wanneer je EW Facility Services inschakelt gaan ze eerst met jou in gesprek en worden jouw wensen besproken. Om kwaliteit te kunnen waarborgen voert EW Facility Services regelmatig kwaliteitsinspecties uit. Op deze manier kunnen ze jou altijd garanderen dat de werkzaamheden zo goed mogelijk worden verricht en dat jij in een schoon kantoor zit.

Door heel Nederland

EW Facility Services maakt kantoren schoon door heel Nederland. Het maakt ze niets uit of het om een klein kantoor gaat of een groot pand. Ze gaan geen enkele uitdaging uit de weg en vertrekken pas wanneer jij tevreden bent. 

Flexibel

Zit je midden in een drukke periode? Of kan er alleen maar ’s avonds worden schoongemaakt? Dat is voor EW Facility Services geen probleem! Zij buigen helemaal met jouw organisatie mee. Wanneer nodig schakelen ze extra personeel in of werken ze langer door. Medewerkers worden niet alleen geschoold met de belangrijkste technieken, maar worden ook getraind in hospitality.

Meer weten?

Hebben wij jou overtuigd dat je voor de kantoorschoonmaak moet kiezen voor EW Facility Services? Mooi! Benieuwd wat zij voor jou kunnen betekenen? Of heb je behoefte aan meer informatie? Bezoek dan snel hun website of neem telefonisch contact met ze op.

 

 

https://www.ew.nl/